O NAMA

Firma JaNeSt metal iz Bora osnovana je kao porodična firma sa tradicijom i velikim iskustvom. Od osnivanja, bavi se mašinskom obradom upotrebom CNC tehnologije, proizvodnjom alata, opreme, delova specijalnih namena, sve po potrebi naših klijenata.

Tehnologija je prilagodjena pojedinačnoj ili maloserijskoj proizvodnji i pružanju usluga u oblasti CNC mašinske obrade.

Firma JaNeSt metal je uglavnom zasnovana na proizvodnji za poznatog kupca. Ugovaranje je moguće na bazi dostavljene i sopstvene konstruktivne dokumentacije, standarda ili pak uzoraka.

Prioritet firme JaNeSt metal je zadovoljenje potrebe kupca. Pored poznatog kvaliteta i pouzdanosti, tu je i kratko vreme isporuke kao i izvanredan odnos cene i kvaliteta. U mogućnosti smo da veoma brzo i kvalitetno ispunimo i posebne zahteve kupca.

Prilikom konstruisanja i proizvodnje, trudimo se da u što većoj meri iskoristimo savremene tehnologije koje nam omogućavaju uštedu vremena, povećanu produktivnost i poboljšan kvalitet, oslanjajući se na kombinaciju CAD\CAM programskih paketa i numeričko upravljanje CNC mašina. Raznovrstan proizvodni program uslovio je prisutnost na različitim poljima.

Poverenje u nas imaju preduzeća za čije potrebe izrađujemo delove od metala visokih tehničkih zahteva. Širi spisak naših poslovnih partnera možete pogledati na strani reference.

Upotrebom materijala visokog kvaliteta, visokom stručnošću i izlaskom u susret potrebama kupaca, preduzeće je pronašlo svoje mesto na tržištu. Neprekidno dokazivanje vrhunskog kvaliteta uslovilo je povećanje obima proizvodnje i postepeno povećanje kapaciteta. Uporedo sa povećanjem obima proizvodnje došlo je i do proširivanja proizvodnog programa. U narednom periodu trudićemo se da održimo reputaciju i radićemo na osavremenjivanju opreme i usavršavanju proizvodnje, kako bismo bili u mogućnosti da odgovorimo izazovima koje zahteva proizvodnja visokog kvaliteta.

Možemo Vam ponuditi naše iskustvo i pomoći u rešavanju raznih problema sa kojima se suočavate.

Kupac koji se jednom odluči za saradnju sa nama ili za naš proizvod, nikada nas više ne napusta!

Jedna Vaša porudžbina bi Vas sigurno uverila u kvalitet i konkurentnost naših proizvoda.

S poštovanjem,
JaNeSt metal